Let's get married!


Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Ik vind het geweldig om jullie grote dag vast te leggen en zal dit met heel veel liefde en enthousiasme doen. Ik vind het belangrijk om de kleine details en de grootste momenten te zien en deze voor jullie in beeld te brengen. Een lach en een traan, een knuffel, jullie decoratie, alles wat bij jullie dag hoort. Zodat jullie een complete herinnering overhouden aan deze speciale dag.

Samen met mijn man, Coert, bied ik een pakket aan voor foto- en videografie op bruiloften. We vinden het superfijn om dit samen te kunnen doen, zijn goed op elkaar ingespeeld en de stijlen sluiten mooi op elkaar aan. Een aanrader dus als je op zoek bent naar een foto- en videograaf voor jullie mooie dag! Hieronder kun je meer vinden over wat dit pakket inhoudt en in onze brochure kun je nog veel meer lezen, vraag die dus gerust aan.

Tarieven

Fotografie

8 uur fotografie
Kennismakingsgesprek
Preview binnen 3 werkdagen
minimaal 300 foto's binnen 8 weken
Mini verrassingsalbum 15x15
25% op een preweddingshoot

incl. reiskosten


€1895

Foto- en videografie

(i.s.m. Coert / Luino Weddings)

8 uur aanwezig
Kennismakingsgesprek
Teaser +/- 1,5 minuut
Preview binnen 3 werkdagen
Trouwfilm + minimaal 300 foto's binnen 8 weken
Mini verrassingsalbum 15x15
25% korting op een preweddingshoot

incl. reiskosten


€3695

Extra informatie

Reiskosten binnen Nederland zijn altijd bij de prijs inbegrepen. Extra uren zijn bij te boeken vanaf €125 euro per uur.

Natuurlijk zijn er nog meer verschillende opties en mogelijkheden, dus stuur gerust een berichtje voor de brochure, daarin kun je alle opties bekijken.

Daarnaast kunnen we natuurlijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen om jullie wensen door te nemen!

Zijn jullie enthousiast geworden?

Spreekt onze stijl jullie aan en zijn jullie benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Of wil je de trouwbrochure ontvangen, met daarin veel meer informatie over ons en alle mogelijkheden?

We vinden het erg leuk om meer te weten te komen over jullie en jullie dag. Laat vrijblijvend een berichtje achter via het contactformulier, dan nemen we snel contact met jullie op!