Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Ik vind het geweldig om jullie grote dag vast te leggen en zal dit met heel veel liefde en enthousiasme doen. Ik vind het belangrijk om de kleine details en de grootste momenten te zien en deze voor jullie in beeld te brengen. Een lach en een traan, een knuffel, jullie decoratie, alles wat bij jullie dag hoort. Zodat jullie een complete herinnering overhouden aan deze speciale dag.

Tarieven

Fotografie

8 uur fotografie
Kennismakingsgesprek
Preview binnen 3 werkdagen
minimaal 300 foto's binnen 8 weken op USB
Luxe minialbum van 15x15
25% op een preweddingshoot

incl. reiskosten

€1495

Foto- en videografie

(i.s.m. Luino Visuals)

8 uur aanwezig
Kennismakingsgesprek
Same-day edit +/- 1,5 minuut
Complete film van 8-10 minuten
+ minimaal 300 foto's binnen 8 weken op USB
Preview binnen 3 werkdagen
25% korting op een preweddingshoot

incl. reiskosten

€2295

Reiskosten binnen Nederland zijn altijd bij de prijs inbegrepen. Extra uren zijn bij te boeken vanaf €95 euro per uur. Natuurlijk zijn er nog meer verschillende opties en mogelijkheden, dus stuur gerust een berichtje voor meer informatie. Daarnaast kunnen we natuurlijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen om jullie wensen door te nemen!

Zijn jullie enthousiast geworden?

Spreekt mijn stijl jullie aan en zijn jullie benieuwd of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Of wil je vrijblijvend de trouwbrochure ontvangen? Ik vind het erg leuk om meer te weten te komen over jullie en jullie dag. Als je andere wensen of ideeën hebt hoor ik het graag. Stuur vrijblijvend een berichtje via het contactformulier.